BESPLATNA DOSTAVA  za porudžbine preko 2.500 dinara
ili
Za porudžbine u BiH

Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Uslovi i pravila kupovine
 

Kada pošaljemo paket automatski ćete dobiti email poruku sa datumom pristizanja paketa.
Kurir će Vam doneti naručene proizvode na Vašu kućnu adresu. Pre isporuke kurir će Vas nazvati na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na celokupnoj teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije).

Robu ste naručili pouzećem i plaćate je na licu mesta po prijemu paketa.

Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

Za iznose preko 2.500,00 rsd dostava je besplatna na celoj teritoriji Srbije (gde dostavu vrši brza pošta). Za sve ostale porudžbine troškovi isporuke su 370,00 rsd.

Rok isporuke je 2 do 5 radnih dana (osim ako tražene artikle nemamo na lageru). Artikle nabavljamo tek po porudžbini. Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem maila ili telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.

EVENTUALNA OŠTEĆENJA PAKETA

Zbog politike kurirske službe DailyExpress, paket nije moguće pregledati - otvarati pre nego što se paket preuzme, plati i evidentira. Dakle možete zamoliti kurira da sačeka da otvorite paket, ali pre toga ga morate preuzeti i platiti.

Ako ste kojim slučajem utvrdili da je prilikom transporta došlo do oštećenja ili odmah na licu mesta recite kuriru da napravi zapisnik ili pozovite DExpress centar na 011/331 33 33 i zatražite da kurir dođe da se napravi zapisnik.

Zapisnik je ključan momenat da bi se imao dokaz, odnosno da imamo pravo da zahtevamo naknadu za eventualnu učinjenu štetu.

Ukoliko je sa paketom sve u redu ali ipak postoji neka greška ili oštećenje, javite nam se na 060/ 572 6806 ili nam pišite na webshop@sanaterra.rs Oštećenja možete prijaviti u roku od najviše 2 dana od datuma preuzimanja paketa!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.