BESPLATNA DOSTAVA  za porudžbine preko 2.500 dinara
ili
Za porudžbine u BiH
Devičansko kokosovo ulje

Organsko

Devičansko kokosovo ulje
Organska i zdrava hrana je neprocenjivi dar prirode u kojem treba uživati i pametno ga koristiti, zarad zdravijeg i dužeg života.
Poklon set

Sanaterra

Poklon set
Za sve porudžbine preko 3.000rsd do isteka zaliha delimo male ali praktične poklone!

O nama

Sanaterra postoji od 2015. godine i od tada želimo da predstavljamo kompaniju koja nudi vrhunske proizvode, bogatu informaciju o zdravoj i organskoj hrani, kao i o zdravom životnom stilu. Na taj način, vidimo i sebe, i našu okolinu, kao ispunjeniju i zadovoljniju. Linija Sanaterra je posebna linija proizvoda koje Sanaterra tim pažljivo bira, proverenog vrhunskog kvaliteta, osmišljeni da bi vam svaki deo dana upotpunili zdravom hranom, bez aditiva, bez veštačkih boja, bez GMO.

Misija

Naša misija je ponuda vrhunskih proizvoda i promovisanje zdrave i organske hrane. Jer zdravlje je umetnost življenja, jedimo zdravo i budimo umetnici.

Vizija

Naša vizija je da budemo lideri u distribuciji, razvoju i prodaji organskih i specijalizovanih proizvoda u Srbiji i regionu, kroz našu web prodavnicu, veleprodaju kao i druge veleprodaje i prodavnice zdrave i organske hrane. Biramo uvek najviši standard među organskim proizvodima i specijalizovanim zdravim proizvodima, sa domaće kao i uvozne teritorije.

9
godina sa Vama
O nama

Distributivni program

Sanaterra je otvorena za saradnju u oblasti distribucije robe široke potrošnje i nudi sopstvene resurse potencijalnim poslovnim partnerima kako u zemlji tako i van zemlje za uvoz i distribuciju njihovih brendova na teritoriji Srbije. Za sve programe koje distributiramo garantujemo dostupnost robe u svakom trenutku našim krajnjim potrošačima.

Neki od maloprodajnih trgovačkih lanaca sa kojima sarađujemo su Mercator S, Drogerie markt, Univerexport, PTP Dis, Špajz, Macrobiotic prom, Voli d.o.o. Crna Gora, Ogimil d.o.o. Bosna i Hercegovina...

Za dodatne informacije obratite se našem Sanaterra timu na mail office@sanaterra.rs

Zdrava hrana recepti i saveti

Rogač brownie
Rogač brownie
Bez glutena brownie od rogača
20.06.2019.
Detaljnije
Kokos majonez
Kokos majonez
Zdravi domaći majonez
02.04.2019.
Detaljnije
Kokos vafli
Kokos vafli
Slano i slatko, doručak i večera
24.01.2019.
Detaljnije
Kremasti njoki
Kremasti njoki
Ručak za 10min
21.01.2019.
Detaljnije
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.