BESPLATNA DOSTAVA  za porudžbine preko 2.000 dinara
ili

Cejlonska piletina

Cejlonska piletina

Potrebno Vam je:

  • 600gr pilećih grudi
  • kafena kašičica cejlonskog cimeta SANATERRA
  • limun
  • himalajska so SANATERRA
  • biber
  • muskatni oraščić
  • maslinovo ulje
Cejlonska piletina
Istucite šnicle drvenim tučkom, pospite ih cejlonskim cimetom, iscedite jedan limun, posolite, pobiberite, narendajte malo muskatnog oraha. Prelite maslinovim uljem i dobro promešajte, utrljajte u meso. Ostavite preko noći da odstoji u frižideru. Pecite u dubljem tiganju, 10min sa obe strane. Poslužite uz salatu, krompir...
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.