Sanaterra

Kremasti njoki

Postavljeno 21.01.2019.

Potrebno Vam je:

  • kašika maslinovog ulja
  • 2 čena belog luka
  • organski dodatak jelima SANATERRA
  • 400gr paradajz pelat (seckani)
  • 500gr smrznutih njoki
  • 140gr mascarpone sir (ili sir po želji samo da je kremast)
  • 200gr bebi spanaća
  • sveži bosiljak
  • parmezan

Zagrejte maslinovo ulje, ubacite beli luk. dinstajte dok ne porumeni. Dodajte konzervu paradajza, začinite organskim dodatkom jelima i mešajte desetak minuta. Ubacite mascarpone i kuvajte još 2 minute. Za to vreme, skuvajte njoke po uputstvu a minut pre završetka dodajte i spanać, da bi se skuvao zajedno sa njokama. Dobr procedite njoke i spanać i dodajte u tiganj sa paradajzom, dobro promešajte, pospite seckani bosiljak i parmezan. Poslužite odmah toplo.