Sanaterra

Usluge

 

PL - Privatna robna marka

Ako želite da neki od naših proizvoda vidite pod vašom privatnom robnom markom Sanaterra vam to može omogućiti uz potpunu posvećenost sa ciljem da kroz vašu robnu marku prodajete proizvode sa najboljim kvalitetom i konkurentnim cenama. Za dodatne informacije obratite se našem Sanaterra timu na mail office@sanaterra.rs

Ambalaža

Da bi proizvod zaštitili tj. sigurno transportovali, skladištili i dostavili do krajnjeg potrošača on mora da se stavi u ambalažu koja ima i komercijalnu ulogu i poboljšava prodaja proizvoda. Natron kese su metalizirane sa unutrašnje strane što doprinosi zaštiti proizvoda od sunca, vlage…Ovde možete pogledati trenutni asortiman natron kesa, a za količine i dimenzije kojih nema na stanju može se poručiti.

     

 Uslužno sušenje voća i povrća

Sušenje je najjednostavniji i najprirodniji način od svih postupaka konzervisanja hrane kojim se čuva svežina proizvoda  tako što se iz njega uklanja veći deo slobodne vode. Niži nivo sadržaja vode usporava stepen respiracije, enzimske reakcije i ukupnu brzinu propadanja. Jedan od načina dehidracije voća i povrća je i osmotsko sušenje (osmoza). Osmotsko sušenje predstavlja postupak delimičnog uklanjanja vode iz voća i povrća zaranjanjem u različite hipertonične rastvore, a zatim sušenje. Ovaj postupak predtretmana, potapanja pre sušenja pomaže da se smanje gubici hranljivih sastojaka, boje, ukusa i mirisa koji se dešavaju u procesu sušenja.